Κορονοϊός: Ξεκίνησε η εφαρμογή των μέτρων – Έρημη πόλη η Αθήνα μετά τις 00.30 τα ξημερώματα

Κορονοϊός: Ξεκίνησε η εφαρμογή των μέτρων – Έρημη πόλη η Αθήνα μετά τις 00.30 τα ξημερώματα

Πως κύλησε η πρώτη ημέρα της εφαρμογής της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίες. Φωτογραφίες και βίντεο του newsit.gr από πλατείες της Αττικής.

Πρώτη ημέρα εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός και η κυκλοφορία απαγορεύθηκε μετά τις 00.30 ξημερώματα Κυριακής.

Οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία πειθάρχησαν στα νέα έκτακτα μέτρα καθώς όπως θα δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο από το ρεπορτάζ του newsit.gr οι πλατείες μια ώρα μετά τη εφαρμογή των μέτρων ήταν άδειες.

Πλατείες που μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ ήταν γεμάτες από κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με δεκάδες άτομα, νεαρής κυρίως ηλικίας, να συνωστίζονται σαν να μην υπάρχει κορονοϊός.

Πλατεία Βαρνάβα γύρω στις 01.00 τα ξημερώματα

Ο κόσμος είχε αρχίσει να αποχωρεί τα μαγαζιά και τις πλατείες λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ ενώ και οι έλεγχοι της αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων και την χρήση μάσκας ήταν εντατικοί.

Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις κόπηκαν και πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας από τους πολίτες που πάντως σε γενικές γραμμές φαίνεται πως συμμορφώθηκαν με τις αποφάσεις που πάρθηκαν για να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός.

Στο Σύνταγμα πάντως δεν έλειψαν  τα προβλήματα καθώς δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο και η ουρά των αυτοκινήτων ήταν μεγάλη και μετά τις 12.30 το βράδυ, ενώ δεν έλειψαν και οι έλεγχοι.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα