Μύκονο: Τραυματίστηκε πέφτοντας με το Kite Surf του πάνω σε αυτοκίνητο

Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας μεταφέρθηκε από τη Μύκονο 36χρονος, ο οποίος ενώ έκανε Kite Surf στη θαλάσσια περιοχή Κόρφος, παρασύρθηκε από τις ριπές του ανέμου και τραυματίστηκε πέφτοντας.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος κατά τη διάρκεια χειρισμού της ιδιόκτητης ιστιοσανίδας του, παρασύρθηκε από ριπές ανέμου στον επαρχιακό δρόμο Κορφού, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά επάνω στο εμπρόσθιο παρμπρίζ σταθμευμένου Ι.Χ.Ε., στη συνέχεια σε τοίχο περίφραξης της εγκατάστασης αφαλάτωσης του Δήμου και τελικώς σε τσιμεντένιο δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη λεκάνη του και στο δεξί του πόδι.

Σύμφωνα με δήλωση του ιδίου, το συμβάν προκλήθηκε, διότι δεν έκανε χρήση του συστήματος διακοπής ώθησης του αετού (quick release). Ἀμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, στη συνέχεια στην Πολυκλινική "Μυκονιάτικη Υγεία" και τελικώς διεκομίσθη αεροπορικώς στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη σε ιδιωτική κλινική.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα