Θρίλερ στην Κρήτη - Το Λιμενικό ψάχνει 4 άτομα ανοιχτά της Κισσάμου

Θρίλερ στην Κρήτη - Το Λιμενικό ψάχνει 4 άτομα ανοιχτά της Κισσάμου

Με αμείωτη ένταση και με σύμμαχο τις σχετικά καλές καιρικές συνθήκες, συνεχίζονται οι έρευνες των λιμενικών αρχών της Κρήτης, ανοιχτά της Κισσάμου για τον εντοπισμό 4 ατόμων που σύμφωνα με έναν διασωθέντα, εκ των επιβαινόντων σε βάρκα, βρέθηκαν στην θάλασσα όταν εκείνη αναποδογύρισε.

Έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ωστόσο μέχρι στιγμής από τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό, ενώ οι αρχές εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση και τα όσα έχει αναφέρει ο Αλγερινός που διασώθηκε χθες από σκάφος που έπλεε στην περιοχή, λίγη ώρα μετά που η βάρκα με τους 5 συνολικά πιθανότατα μετανάστες, που ξεκίνησαν από την Τυνησία με προορισμό την Αλγερία, αναποδογύρισε.

Η αίτια όπως ο ίδιος πάντα αναφέρει ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Ο Αλγερινός μετά την διάσωσή του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου από όπου και αναχώρησε σήμερα και πλέον παραμένει στο λιμεναρχείο των Χανίων για συμπληρωματική κατάθεση.

Στις έρευνες μετέχουν 2 σκάφη του Λιμενικού, 2 φουσκωτά, ένα καΐκι, 4 περιπολικά οχήματα που ελέγχουν τις ακτογραμμές, έχουν ενημερωθεί σχετικά και παραπλεόντα σκάφη, ενώ χθες στις έρευνες πήρε μέρος και αεροσκάφος της FRONTEX.

https://www.dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα