Νέα στοιχεία για τον γιατρό - μαϊμού: Γιατρός από τον Βόλο ελέγχεται για εμπλοκή

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την δράση του 47χρονου γιατρού – «μαϊμού», ο οποίος υποσχόταν πρωτοποριακές θεραπείες με σκευάσματα από βότανα και δραστικές ουσίες κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr ο 47χρονος είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στο Βόλο, καθώς Αθηναίος γιατρός με ιατρείο -παράρτημα στο Βόλο, ελέγχεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο εν λόγω γιατρός, έχει νόμιμη άδεια για τη λειτουργία του ιατρείου από τον Ιατρικό Σύλλογο, έχει τηρήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ως επισκέπτης γιατρός στην πόλη του Βόλου, όπως πληροφορήθηκε το magnesianews και επισκεπτόταν το Βόλο 2-3 φορές την εβδομάδα.

Οι Αρχές ελέγχουν όμως εάν παρείχε το ιατρείο του και στον 47χρονο ή εάν είχε άλλου είδους εμπλοκή με τον γιατρό – «μαϊμού». Την ίδια ώρα, στο κάδρο μπαίνει και ένας γιατρός από τη Λαμία, που και εκείνος ελέγχεται για εμπλοκή του στην υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενός είδους συνεργασία των τριών τους χωρίς να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα