Επίθεση με βιτριόλι - δικηγόρος 40χρονου: Θα αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου δεν είναι το τρίτο πρόσωπο

Επίθεση με βιτριόλι - δικηγόρος 40χρονου: Θα αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου δεν είναι το τρίτο πρόσωπο

Στην επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο δικηγόρος του 40χρονου επιχειρηματία που αποτέλεσε την «αιτία» για αυτή την καταδικαστέα ενέργεια.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Δημήτρης Γκαβέρας ήταν κατηγορηματικός σχετικά με τις θέσεις του εντολέα του. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι δεν έχει κάποια σχέση με την 34χρονη Ιωάννα, ενώ αναφορικά στην 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, ο 40χρονος άνδρας διατηρούσε μαζί της μια περιστασιακή σχέση.

Ο δικηγόρος του, συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Ο εντολέας μου είναι σε μια κατάσταση σοκ. Ολόκληρη η χώρα ασχολείται με αυτό το θέμα. Ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι το μήλον της έριδος σε αυτή την υπόθεση»

«Το άσχημο για μας είναι ότι η δική του κατάσταση έχει περάσει σε όλα τα media, σαν δήλωση. Η κατάθεσή του ήταν ειλικρινέστατη και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Ιωάννα, ενώ περιέγραψε και τη σχέση του με την φερόμενη ως δράστη, με την οποία είχαν μια περιστασιακή σχέση που δεν μπορεί να μεταφραστεί ως δεσμός»

«Στο μυαλό του δεν ήταν σχέση. Ο κόσμος και ο κοινωνικός του περίγυρος έχει αρχίσει να αναγνωρίζει ποιος είναι και θεωρούν όλοι ότι έχει κάποια συμμετοχή»

Ερωτηθείς για το αν ο πελάτης του, είχε διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της 35χρονης, ο κ. Γκαβέρας τόνισε: «Δεν είχε δει κάτι στην προσωπικότητά της που να τον προβληματίσει. Ήταν μια σχέση περιοδική. Όταν ξέσπασε η ιστορία, δυσκολεύτηκε να συνδέσει τα γεγονότα.

Από όσο έχω μιλήσει μαζί του, ήταν μια περιστασιακή σχέση. Και με το θύμα δεν είχε καμία σχέση. Μια επικοινωνία στο messenger και τίποτα παραπάνω»

Όσον αφορά την Ιωάννα και την σχέση του μαζί της, ο δικηγόρος του ξεκαθάρισε ότι η επικοινωνία τους ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

«Η επικοινωνία ήταν πολύ αραιή, ως ανύπαρκτη. Όσον αφορά στο θύμα, δεν έχει καν το τηλέφωνό της».

Ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι με το πέρας της ανάκρισης θα βγουν κι άλλα στοιχεία στην επιφάνεια που θα «απαλλάξουν» τον 40χρονο από την υπόθεση.

«Θα αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου δεν είναι το τρίτο πρόσωπο»

«Αν περατωθεί η ανακριτική διαδικασία, θα βγουν κι άλλα στοιχεία στην επιφάνεια. Τα οποία θα εξηγούν αυτή την ενέργεια. Η δική μου εκτίμηση, είναι ότι μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και κακώς έχει περάσει όλη αυτή την έκθεση στα media.

Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος, είναι ράκος. Δεν μπορεί να συνδέσει τα γεγονότα. Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν είναι αυτός η αιτία. Δυσκολεύεται να πιστέψει ότι μια τόσο επιφανειακή σχέση έφερε αυτό το αποτέλεσμα»

Ο κ. Γκαβέρας ανέφερε ότι ο εντολέας του δεν έχει επικοινωνήσει με την Ιωάννα, καθώς τελεί σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση.

Ενώ σχετικά με τον τρόπο που έχουν χειριστεί κάποια Μέσα την εμπλοκή του στην υπόθεση, υπογράμμισε ότι: «Έχουμε παραβίαση αρχής μυστικότητας της ανάκρισης. Εμείς αναφορικά με το κομμάτι αυτό, δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι, θα κινηθούμε νομικά».

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα