Επίθεση με βιτριόλι: Μιλάνε τα στίγματα των κινητών - Κρίσιμο το ερχόμενο 48ωρο

Επίθεση με βιτριόλι: Μιλάνε τα στίγματα των κινητών - Κρίσιμο το ερχόμενο 48ωρο

Πληθαίνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που την προηγούμενη Τετάρτη επιτέθηκε με βιτριόλι σε μία 34χρονη, στην Καλλιθέα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας που εργαζόταν το θύμα.

 Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσαν πως «οι σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, μαζί με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει ληφθεί από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού, στην Καλλιθέα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε σύντομα στην ταυτοποίηση της δράστή. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό».

«Άλλο είναι η άρση είναι απορρήτου για τους υπόλοιπους, που θέλουν να ψάξουν κάποια συνδυαστικά πράγματα και άλλο για το κινητό της Ιωάννας. Το κινητό της Ιωάννας το έχουν ανοίξει, έχει ελεγχθεί θεωρώ κατ' εντολή της Ιωάννας, δεν υπήρχε κάποιο θέμα», λέει στο LiFO.gr ο συνήγορος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας, επισημαίνοντας πως δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο από εκεί.

«Άρση, από την στιγμή που δεν υπάρχει εισαγγελέας είναι αόριστη έννοια», σχολιάζει ο ίδιος με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, προσθέτοντας πως οι αστυνομικοί έχουν ελέγξει και τα social media του θύματος. «Δεν μπορώ να χάσω την ελπίδα μου ότι θα βρεθεί (σ.σ η δράστις), ξέρω ότι η αστυνομία και σε άλλες περιπτώσεις έχει βρει τους ενόχους εγκλημάτων, αλλά η καθυστέρηση δεν λειτουργεί υπέρ του εντοπισμού», καταλήγει ο κ. Λύτρας.

Οι αρχές έχουν συγκεντρώσει περίπου 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας, κτηρίων της γύρω περιοχής, με την ελπίδα να διασταυρώσουν το θολό υλικό και με αυτό άλλων κυκλωμάτων ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει την γυναίκα. Επιπλέον, οι σαρώσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών στην ευρύτερη περιοχή, ενδέχεται να «δείξουν» την δράστιδα, στην περίπτωση που είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο την ώρα της επίθεσης. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν ξανά την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να καταθέσει εκ νέου.

«Στο δωμάτιο της δεν υπάρχει τηλεόραση, ενώ ότι μαθαίνει της το μεταφέρω εγώ, η μητέρας της και ο αδελφός της. Πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ξέρει ότι η αστυνομία ψάχνει και ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για εκείνη», είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο κ. Λύτρας.

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα