Κορονοϊός: Πότε βγαίνει από την καραντίνα η Μύκονος - Παράταση και αλλαγή ωρών στα Ιωάννινα

Κορονοϊός: Πότε βγαίνει από την καραντίνα η Μύκονος - Παράταση και αλλαγή ωρών στα Ιωάννινα

Μέχρι την Τρίτη 28 Απριλίου θα μείνει σε ισχύ η καραντίνα για τον κορονοϊό που έχουν επιβληθεί για τις μετακινήσεις στη Μύκονο. Μετά την ημέρα αυτή θα ισχύουν οι γενικοί περιορισμοί που ισχύουν για όλη την επικράτεια.

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική καθημερινή ενημέρωση το Σάββατο για την πανδημία.

Επίσης, όπως είπε, κατόπιν συνεργασίας με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και τον δήμαρχο Ιωαννίνων, αποφασίστηκε η παράταση του μέτρου αυξημένης απαγόρευσης κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες περιοχές στα Ιωάννινα έως τις 5 Μαίου, με αλλαγή των ωρών ισχύος.

Συγκεκριμένα οι περιορισμοί ξεκινούν από τις 2 έως τις 10 το βράδυ τις καθημερινές και από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

Ειδικότερα, το μέτρο αφορά τους δρόμους:

1. Από πλατεία Μαβίλη μέχρι τέλος ποδηλατόδρομου - πεζόδρομου Ανατολής.

2. Παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων .(Από τη διασταύρωση Στ. Νιάρχου έως το τούνελ Αεροδρομίου- οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου

3. Περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων, στην περιοχή Φρόντζου.

Το μέτρο ίσχυε αρχικά μέχρι και την 27η Απριλίου καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το άλλο πρωί, για τις πολυσύχναστες περιοχές του Δήμου Ιωαννίνων.

www.newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα