Έγκλημα στο Λασίθι: Φρίκη από τα νέα στοιχεία - Ο δράστης έκοψε τα αυτιά του 23χρονου

Έγκλημα στο Λασίθι: Φρίκη από τα νέα στοιχεία - Ο δράστης έκοψε τα αυτιά του 23χρονου

Όλα δείχνουν ότι ο δράστης είχε σκοπό να τιμωρήσει παραδειγματικά τον άτυχο 23χρονο, για κάτι που πιθανόν έκανε ή είδε ή άκουσε χωρίς να έπρεπε

Σοκ προκαλούν τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό του νεαρού Πακιστανού που είχε βρεθεί δολοφονημένος νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην παραλία του Αλμυρού στο Λασίθι, καθώς δείχνουν ότι ο δολοφόνος δεν αρκέστηκε στα μανιασμένα χτυπήματα που του κατάφερε με το σφυρί.

Όλα δείχνουν ότι ο δράστης είχε σκοπό να τιμωρήσει παραδειγματικά τον άτυχο 23χρονο, για κάτι που πιθανόν έκανε ή είδε ή άκουσε χωρίς να έπρεπε. Γι' αυτό, αφού του διέλυσε το πίσω μέρος του κρανίου με το σφυρί, με τόση αγριότητα ώστε έσπασε η λαβή του (!), στη συνέχεια έσφαξε το νεαρό κόβοντάς του πέρα για πέρα το λαρύγγι! Όμως, η ωμότητα του δολοφόνου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν το θύμα ξεψύχησε, του έκοψε τα αυτιά!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου που ερευνούν το ανατριχιαστικό έγκλημα, εκτιμούν ότι ο δράστης είναι μόνο ένας, ο οποίος όμως ξέσπασε χωρίς όρια την εκδικητική μανία του στον 23χρονο μετανάστη. Έτσι, εξετάζουν όλους όσοι εργάστηκαν στον ίδιο χώρο με το θύμα τα τελευταία τρία χρόνια που βρισκόταν στην περιοχή και ερευνούν τις κλήσεις που έκανε ή δέχθηκε στο κινητό του ο 23χρονος, τις ώρες πριν δολοφονηθεί.

Παράλληλα, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν αποστείλει και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης στις αστυνομικές υπηρεσίες του Πακιστάν, ζητώντας να ενημερωθούν από αυτές αν ο 23χρονος είχε προηγούμενα στην πατρίδα του, με κάποιον που βρέθηκε και αυτός στην Ελλάδα.

anatakti