Βύρωνας: Μπροστά στους καθηγητές έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου

Βύρωνας: Μπροστά στους καθηγητές έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου

Μεγάλη αίσθηση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας του 17χρονου μαθητή από τον Βύρωνα ότι ο ξυλοδαρμός του έγινε ενώπιον των καθηγητών μέσα στο σχολείο.

Ο δικηγόρος Γιάννης Καλαϊτζίδης ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι υπάρχουν μαρτυρίες και καταγγελίες ότι το σκηνικό ακραίας επιθετικότητας έγινε μπροστά στα μάτια των εκπαιδευτικών του 17χρονου μαθητή. 

«Ο ξυλοδαρμός του δεν ήταν απλά με γροθιές, αλλά με αιχμηρά αντικείμενα» τόνισε ο δικηγόρος ο οποίος σημείωσε ότι μεταξύ των δραστών είναι και μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. Συμπλήρωσε ότι οι γονείς του 17χρονου θέλουν να αποδοθούν ευθύνες.

Σημειώνεται ότι ο μαθητής λυκείου στον Βύρωνα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μαθητές του σχολείου του και εξωσχολικούς. Ο 17χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στην αυλή του σχολείου, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μικρή του αδελφή, η οποία επίσης δέχεται συχνά bullying από τους συμμαθητές της.

«Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα