Άγιοι Θεόδωροι: "Γνώριμος" ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης

Άγιοι Θεόδωροι: "Γνώριμος" ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης

Την άκρη του νήματος ψάχνουν οι Αρχές μετά την στυγερή δολοφονία της άτυχης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους. Περιμένουν το DNA οι αστυνομικοί για να διαπιστώσουν αν "έχουν" το όχημα με το οποίο σκότωσαν την 77χρονη. Το καρέ με το όχημα και ο ύποπτος που... ξέρουν οι Αρχές για το βίαιο παρελθόν του. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο.

Τα αποτελέσματα από την σήμανση αλλά και το εργαστήριο DNA, αναμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τελικά έχουν στα χέρια τους το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι της 77χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι παρέσυραν με το όχημα τους την ηλικιωμένη και της έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής αφού πρώτα επιχείρησαν να της αρπάξουν μιαν αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους, του Ανθρωποκτονιών, κατάφεραν τα προηγούμενα 24ωρα να εντοπίσουν σε καταυλισμό στα Μέγαρα τρία οχήματα ίδιας μάρκας και χρώματος με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας της άτυχης 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Μάλιστα στην περίπτωση που βρεθούν συγκεκριμένα αποτυπώματα και γενετικό υλικό τότε θα πάρουν σάρκα και οστά οι υποψίες των Αστυνομικών ερευνητών, για έναν βασικό ύποπτο που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο και ο οποίος απεικονίζεται σε παρόμοιο όχημα με αυτό της δολοφονίας να κινείται την ημέρα του εγκλήματος κοντά στην ευρύτερη περιοχή.

Άγιοι Θεόδωροι: Η εικόνα – ντοκουμέντο

Οι αστυνομικοί απομόνωσαν την εικόνα του υπόπτου από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ιδιωτικής επιχείρησης, κοντά στην περιοχή που έγινε το έγκλημα και αμέσως κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με έναν παλιό τους γνώριμο, καθώς στην περίπτωση που πράγματι είναι αυτός ο δράστης της άγριας δολοφονίας τότε πρόκειται περί σεσημασμένου Ρομά για ληστείες κλοπές και βίαια περιστατικά.

Στο μεταξύ οι έρευνες των Αρχών έχουν επεκταθεί πλέον ακόμα και σε καταυλισμούς Ρομά στην Πελοπόννησο αλλά και στην Στερεά Ελλάδα, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο για τους δράστες και κυρίως για το πού μπορεί να κρύβονται.

Άλλωστε οι αστυνομικοί εκτός από την εικόνα του ανθρώπου που θεωρούν βασικό ύποπτο, έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένες μαρτυρίες για τα χαρακτηριστικά των δραστών, αλλά και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να σκοτώσουν την άτυχη γυναίκα.

Παράλληλα εκτιμάται από τους Αστυνομικούς πως από την πρώτη στιγμή οι δράστες έφυγαν από την Κορινθία προς Μέγαρα σε συγκεκριμένο καταυλισμό και από εκεί και έπειτα τα ίχνη τους αγνοούνται: «…Ίσως να έχουν καταφύγει σε καταυλισμούς στην επαρχία ενώ δεν αποκλείεται να έχουν βρει καταφύγιο ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας», λέει στο newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα