Άρχισε να με αγγίζει - Τι κατέθεσε η 15χρονη για την απόπειρα ασέλγειας από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Άρχισε να με αγγίζει - Τι κατέθεσε η 15χρονη για την απόπειρα ασέλγειας από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ασέλγειας της 15χρονης μαθήτριας από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών.

Η μαθήτρια στην κατάθεσή της περιέγραψε όσα συνέβησαν: «Έκανα μετά το μάθημα διατάσεις και μου είπε ότι δεν αρκούν και ότι πρέπει να μου κάνει μασάζ. Άρχισε να με αγγίζει και στη συνέχεια κατέβασε το παντελόνι που φορούσα.

Άρχισε να κάνει άσεμνες κινήσεις στο πίσω μέρος του κορμιού μου και έφτασε στο σημείο να με δαγκώσει. Πετάχτηκα και ξέφυγα από τα χέρια του. Με φίλησε και μου είπε σου έχω εμπιστοσύνη, θα τα πούμε την Πέμπτη».

Ο δάσκαλος, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα Σύρου.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος. Λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου.

«Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» τονίζει ο δικηγόρος της μαθήτριας, Κώστας Δοκιμάκης.

Το SMS την επόμενη μέρα

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να έστειλε sms στην ανήλικη, μία μόλις μέρα μετά την ασέλγεια. Μάλιστα τα όσα περιείχε το μήνυμα μόνο αθώα δεν ήταν.

Οι γονείς αμέσως τον κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού των Κυκλάδων όπου ζουν και στη συνέχεια η μαθήτρια εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Τα ευρήματα σύμφωνα με πληροφορίες, πιστοποιούν την καταγγελία της 15χρονης.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σε μικρό νησί των Κυκλάδων και όχι στην Σύρο.

Στη Σύρο, μεταφέρθηκε λόγω των δικαστηρίων ο φερόμενος ως δράστης, οποίος και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα