Κατερίνη: Τραγικό τέλος για τη 17χρονη και τη μητέρα της - Βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα

Νεκρές εντοπίστηκαν η 17χρονη και η μητέρα της, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί  από την Κατερίνη, από τις 8 Νοεμβρίου.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα και η μητέρας της εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα επιχείρηση για την ανάσυρσή τους. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήατα από την Π.Υ Κατερίνης, την Π.Υ. Λιτοχωρίου και την 2η ΕΜΑΚ καθώς και η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν εκτός οχήματος.

Το μπλε αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone της Αστυνομίας, στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων. Ο προφυλακτήρας του οχήματος, καθώς και η πινακίδα του είχαν βρεθεί στο δρόμο. 

Χαρακτηριστικό του πόσο απόκρυμνο είναι το σημείο είναι ότι το drone έφτασε σε βάθος 105 μέτρων και μόνο τότε ήταν ορατό ένα τμήμα του αυτοκινήτου.

Τα αίτια της πτώσης του αυτοκίνητου στον γκρεμό δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ το γεγονός ότι κομμάτια του αυτοκίνητου εντοπίστηκαν στο δρόμο, κάνει ακόμα πιο περίπλοκες τις έρευνες για το αν η πτώση οφείλεται σε δυστύχημα ή ήταν ηθελημένη.

Ο πατέρας και σύζυγος της 17χρονης και της μητέρας της, είχε εκφράσει την ανησυχία του για την κόρη και τη γυναίκα του, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον είχε δει κάτι, να συμβάλει στις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

 

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα