Οργή για το νέο δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ. Εργαζόμενοι καταγγέλλουν έλλειψη συντήρησης

Οργή για το νέο δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ. Εργαζόμενοι καταγγέλλουν έλλειψη συντήρησης

Ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μιλούν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το εργατικό δυστύχημα του συναδέλφου τους.

«Μέσα σε τρεις μήνες έχουμε κι άλλο νεκρό», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, Α. Κορετζέλος αναφερόμενος στο χθεσινό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 55χρονου πατέρα δύο παιδιών.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, «δεν έχουμε δει επενδύσεις στην εταιρεία».

Ενώ ο Γενικός Γραμματέας των εργαζομένων, Γ. Καζάς, παραδέχθηκε από την πλευρά του ότι, «μικροατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει συντήρηση» των μηχανημάτων.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, ο Α. Κορετζέλος είπε ότι από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει πόρισμα για να γνωρίζουν τα αίτια, δεν μπορεί και να βγει κάποιο συμπέρασμα για το ποιος φταίει.

«Έχει συμβεί να υπάρξει ατύχημα και να το επιρρίψουν σε ανθρώπινο λάθος, αλλά δε θα αφήσουμε αυτό να συμβεί τώρα», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ πραγματοποιούν σήμερα απεργία, για να παραστούν στην κηδεία του άτυχου συναδέλφου τους, όπως όμως είπε στον ΑΝΤ1 ο γενικός γραμματέας τους, από αύριο « θα συνεδριάσουμε και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα