Δολοφόνε δολοφόνε , ο Παύλος ζει - Ένταση μετά την απολογία Μιχαλολιάκου

Δολοφόνε δολοφόνε , ο Παύλος ζει - Ένταση μετά την απολογία Μιχαλολιάκου

Ένταση σημειώθηκε  μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Ν. Μιχαλολιάκου κατά την έξοδό του από την δικαστική αίθουσα όταν οπαδοί του άρχισαν να φωνάζουν όρθιοι «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Φίλοι και συγγενείς του Παύλου Φύσσα απάντησαν ρυθμικά «δολοφόνε δολοφόνε» , « ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».

Η απολογία Μιχαλολιάκου ξεκίνησε μετά τις 10 το πρωί, παρουσία οπαδών της ΧΑ που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα και τον υποδέχτηκαν όρθιοι και σε στάση προσοχής.

Στον αντίποδα, αποδοκιμάστηκε από άλλα μέλη του ακροατηρίου, ενώ η μητέρα του Παύλου Φύσσα που βρίσκεται στο δικαστήριο του φώναξε «σκυλί».

Ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής μίλησε, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για πολιτική σκευωρία και βρώμικη προπαγάνδα, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος από τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν - εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Υποστήριξε δε ότι για πρώτη φορά δικάζεται ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος για πράξεις οπαδού του κόμματός του, σημειώνοντας πως ο ίδιος είχε καταδικάσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το βήμα της Βουλής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα