Απολογία ιερέα στη Μάνη για την 12χρονη: Δεν είμαι εγώ αυτός που ασέλγησα στο κορίτσι

Απολογία ιερέα στη Μάνη για την 12χρονη: Δεν είμαι εγώ αυτός που ασέλγησα στο κορίτσι

Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα της 12χρονης από τη Μάνη μετά τα όσα ανέφερε η κόρη της για την ασέλγεια από τον ιερέα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε: «Έχει κοροϊδέψει την κόρη μου έχει κάνει κακό τι να σας πω κυρία μου. Η κόρη μου ντυνόταν κι αυτός γέλαγε, ήταν με σορτσάκια αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι έχει κάνει κακό στο κορίτσι του είχα εμπιστοσύνη γιατί ήταν ιερέας και ποτέ δεν πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό μου. Έπαιρνε το κορίτσι έβγαινε βόλτα. Η κόρη μου ήταν μαζί μου με τον ιερέα ένα μήνα όχι που λένε τρία χρόνια όχι».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι της είπε όταν έμαθε τι έγινε απάντησε: «Λέει δεν είναι αλήθεια και αρνείται αλλά ερχόταν εδώ που δουλεύω εγώ και με παρακαλούσε να μη χάσει το ράσο… Όταν το πήγε αυτός με την κόρη του στο Χαμόγελο κυρία μου και εγώ ήμουν στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο στην Τρίπολη!».

Ιερέας: «Δεν είμαι εγώ αυτός που ασέλγησα στο κορίτσι»

Η προανάκριση για την ασέλγεια της 12χρονης στην Ανατολική Μάνη κράτησε πάνω από ενάμιση χρόνο. Το κορίτσι καταγγέλλει όχι μόνο τον ιερέα αλλά και τον παππού της, με τον οποίο ζούσε μέχρι την ημέρα που μετακόμισέ στον ιερέα, ισχυρίστηκε ο ιερέας στις αρχές.

«Η μητέρα με παρακάλεσε να μείνει μαζί μου με το παιδί της για να ξεφύγει από μια τρώγλη στην οποία έμενε μέσα σε καθεστώς απόλυτης εξαθλίωσης και δέχθηκα να βοηθήσω. Λίγες ημέρες μετά η μητέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αδυνατούσα να τη μεγαλώσω και έτσι την οδήγησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και ζήτησα από Εισαγγελέα να τους δοθεί η επιμέλεια. Δεν την άγγιξα ποτέ. Της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν δικό μου παιδί. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι ασέλγησα πάνω της» ισχυρίζεται ο ιερέας στην απολογία του.

«Το ίδιο το παιδί κατονόμασε και τον βιολογικό του παππού ως τον άνθρωπο που ενδεχομένως το είχε παρενοχλήσει και μετά από οκτώ μήνες παιδοψυχιατρικών εξετάσεων υπήρξε μία υπόνοια ότι θα μπορούσε και κάποιος άλλος να παρενοχλήσει το παιδί κι αυτός είναι ο ιερέας. Είναι ένα παιδί που έχει περάσει εξαιρετικά τραυματικές εμπειρίες ο ίδιος είναι ιερέας και άνθρωπος του θεού και μπορεί να υπομείνει και την πιο σκληρή δοκιμασία» δηλώνει στο STAR ο δικηγόρος του 57χρονου ιερέα, Νίκος Ιωάννου.

«Δεν την πείραξε ο παππούς της»

«Εμένα μου είπε ότι  επειδή την έχει την χτυπούσε ο πατέρας μου αλλά για να κάτσει φρόνιμα τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Μπορείς να ρωτήσεις όλη την Ελλάδα για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είναι ανάπηρος χρόνια» δήλωσε στο STAR η μητέρα της 12χρονης.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον ιερέα είναι βιασμός κι αποπλάνηση ανηλίκου. Ο παππούς του κοριτσιού θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες. Ζει σε άλλο χωριό της Λακωνίας μαζί με τη σύζυγό του.

Ασέλγεια 12χρονης στη Μάνη: Τώρα την πιστεύω, λέει η μάνα της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα