Σφίγγει ο κλοιός για γνωστό επιχειρηματία - Τον αναζητούν οι αμερικανικές αρχές

Σφίγγει ο κλοιός για γνωστό επιχειρηματία - Τον αναζητούν οι αμερικανικές αρχές

 Οι Αμερικανοί θεωρούν πως ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ ήδη έχουν

περάσει «χειροπέδες» σε δύο, τον Τ .Λ και τον τραπεζίτη της Goldman Sachs, Bryan Cohen - «Πάγωσαν» τα περιουσιακά στοιχεία του Γ. Ν

Σε πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ του επιχειρηματία Γ. Ν προχώρησαν οι αμερικανικές Αρχές, οι οποίες τον αναζητούν για την περιβόητη υπόθεση του κυκλώματος «εσωτερικής πληροφόρησης» που φαίνεται πως είναι τεράστιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Bloomberg, οι αρχές θεωρούν πως ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ ήδη έχουν περάσει «χειροπέδες» σε δύο, τον Τ. Λ και τον τραπεζίτη της Goldman Sachs, Bryan Cohen. Επίσης έχουν συλληφθεί απ’ τις βρετανικές Αρχές για την ίδια υπόθεση ένα ζευγάρι επενδυτικών τραπεζιτών στο Λονδίνο (o Benjamin Taylor της Moelis & Co και η Darina Windsor της Centerview Partners LLC) καθώς και ένας Αιγύπτιος trader ονόματι Joseph El Khouri που κινούνταν μεταξύ Λονδίνου και Μονακό.

Όλοι τους θεωρείται ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα με δεκάδες περιπτώσεις υποθέσεων «εσωτερικής πληροφόρησης» απ’ την οποία απεκόμισαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Ο Γ. Ν φέρεται να συνδέεται με περίπου δεκαπέντε υποθέσεις απ’ τις 22 με τις οποίες έχει συνδεθεί το ζευγάρι των επενδυτικών τραπεζιτών στο Λονδίνο, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες και για άλλες, ο αριθμός των οποίων ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός.

 

anatakti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα