Θρίλερ στην Κρήτη με 38χρονη μητέρα: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της δημοτικός υπάλληλος

Θρίλερ στην Κρήτη με 38χρονη μητέρα: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της δημοτικός υπάλληλος

Για ένα έγκλημα χωρίς πτώμα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ένας 60χρονος δημοτικός υπάλληλος από το Ρέθυμνο, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε μια 38χρονη Βουλγάρα, μητέρα ενός κοριτσιού που παραμένει άφαντη εδώ και 17 μήνες και το πτώμα της δεν έχει βρεθεί.

Η υπόθεση θυμίζει έντονα το θρίλερ με τον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου, που ο "εγκέφαλος" της απαγωγής και της δολοφονίας κάθισε στο εδώλιο και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης παρά το ότι το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο 60χρονος Ρεθυμνιώτης είναι προφυλακισμένος εδώ και έναν χρόνο, παρόλο που εξακολουθεί να αρνείται όσα του καταλογίζουν. Μάλιστα υποστηρίζει ότι εύχεται να βρεθεί η άτυχη Τόνια, με την οποία ήταν εραστές για να ηρεμήσει και ο ίδιος. Ο κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί το 1993 σε φυλάκιση 12 ετών για εμπλοκή σε άλλη ανθρωποκτονία, αποδεικνύεται σκληρό καρύδι αφού παρά τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές, τα οποία τον ενοχοποιούν, επιμένει ότι είναι αθώος και ότι η Τόνια ήταν ζωντανή όταν την άφησε στο Ρέθυμνο τη μοιραία νύχτα.

Τα ίχνη της 38χρονης χάθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, αφού προηγουμένως είχε πάει με μια φίλη της να κάνει μπάνιο στη θάλασσα στη Μισίρια Ρεθύμνου. Κατόπιν έφαγαν σε μια ταβέρνα στο Χουμέρι και η Τόνια έφυγε μόνη της από το μαγαζί. Έκτοτε δεν την είδε κανείς και την εξαφάνισή της δήλωσε ένας Σύρος φίλος της, με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέση. Στο μεταξύ η φίλη της αλλά και η κόρη της από τη Βουλγαρία προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν αλλά δεν μπόρεσαν τη βρουν.

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο της έρευνας τον δημοτικό υπάλληλο, αφού υπήρχαν μαρτυρίες που έλεγαν ότι ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. Άρχισαν έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, οι οποίες ανήκαν στην Τόνια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία νύχτα συναντήθηκε μαζί της, πήγαν στο σπίτι του, όπου έκαναν σεξ και κατόπιν τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Ρέθυμνο για να πάει στο σπίτι του Σύρου φίλου της. Τους ισχυρισμούς του 60χρονου έρχεται να αντικρούσει το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Ρεθύμνου που τον παραπέμπει σε δίκη, καθώς αποφαίνεται ότι τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του είναι ισχυρά και πως ο κατηγορούμενος πέφτει σε αντιφάσεις. Για παράδειγμα έχει παρουσιάσει διαφορετικές εκδοχές για τις κηλίδες αίματος. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι το αίμα προήλθε από τη μύτη της Τόνιας, έπειτα από χαστούκι που της έδωσε εκείνος κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Espresso"

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα