Τραγωδία στην Καλαμαριά, νεκρός οπαδός μετά από συμπλοκή

Τραγική κατάληξη είχε ένας «διαξιφισμός» οπαδών που κατέληξε σε συμπλοκή και έγινε αφορμή για τον θάνατο του ενός από τους δυο, στη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνα Πόντου-Χανίων (0-4).

Ο άτυχος οπαδός έπεσε από τις σκάλες με το κεφάλι στο τσιμέντο κι έχασε τη ζωή του ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με άλλον οπαδό για τα πολιτικά στο δεύτερο ημίχρονο του ματς του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά.

Το ασθενοφόρο που ήταν στο γήπεδο έσπευσε, αλλά δεν μπόρεσε να επαναφέρει στη ζωή τον οπαδό, Νίκο Τριγλιανό.

Ο φερόμενος ως δράστης δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου - Π.Α.Ε. Α.Ο. Κισσαμικός Χανίων, 70χρονος ημεδαπός έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με συνομήλικο συνοπαδό του, εντός κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει, να τραυματισθεί στο κεφάλι και να καταλήξει συνεπεία του τραύματος. Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα