Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 84χρονο αγνοούμενο

Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 84χρονο αγνοούμενο

Οι αρχές αφού «χτένισαν» όλη την περιοχή χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ετοιμάζονται σήμερα να ερευνήσουν ένα πολύ δύσκολο σημείο.

«Πρόκειται για μία τρύπα που υπάρχει στην περιοχή βάθους 50 μέτρων. Είναι το μόνο σημείο που δεν έχουμε ελέγξει. Γι’ αυτό και σήμερα θα κατέβουμε κάτω στην τρύπα για να δούμε αν ο άνθρωπος έπεσε εκεί», επεσήμανε  ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης.

Στην επιχείρηση, εκτός από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συμμετέχουν επίσης αστυνομικοί, εθελοντές, και πολλοί συγχωριανοί και φίλοι της οικογένειας του αγνοούμενου γέροντα.

Εξαφανίστηκε την Τρίτη

Υπενθυμίζεται ότι ο 84χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Αστυράκι την περασμένη Τρίτη και δεν επέστρεψε τη συνηθισμένη του ώρα προκαλώντας έντονη ανησυχία και αγωνία στη σύζυγό του, η οποία έσπευσε να ενημερώσεις τις αρχές.

Για την εξαφάνιση του Δημήτρη Μαρκάκη έχει εκδοθεί silver alert. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος να σημειωθεί πάσχει από άνοια και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, έχει ύψος 1,60 μ., καστανά μάτια και αδύνατη σωματοδομή.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καρό πουκάμισο λευκό – θαλασσί, τζιν παντελόνι, χακί χιτώνιο, χακί κασκόλ / μαντήλι και μαύρα άρβυλα.

 

πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα