Νέα στοιχεία "φωτιά" για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή

Νέα στοιχεία φέρνει στο "φως" ο ΑΝΤ1 για την υπόθεση της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ όπου διέμενε. Η οικογένειά της υποστήριζε ότι η κοπέλα ήταν θύμα εκβιασμού.

Τότε φως στα αίτια του θανάτου είχε κληθεί να ρίξει μία φίλη της κοπέλας. Δούλευαν μαζί, ήταν από τους ανθρώπους που την είχαν δει τις τελευταίες ώρες πριν από τη μοιραία νύχτα. Είχαν πολύ καλές σχέσεις και στην αρχική της κατάθεση είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι η άτυχη φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο αλλά και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Κατά προσωπική της δήλωση είχε εγκαταλείψει τη δουλειά της διότι, όπως έλεγε, φοβόταν και η ίδια για τη ζωή της για τις αποκαλύψεις που έκανε για την υπόθεση.

Πλέον, η αστυνομία έφθασε και πάλι στα ίχνη της και θέλησε να πάρει συμπληρωματική κατάθεση. Όμως εκείνη πλέον ζει στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί από τις βρετανικές Αρχές να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση. Τα νέα στοιχεία θα σταλούν στην Ελλάδα και θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, υπάρχει και ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω facebook στην αδερφή της Λίνας και την ξαδέρφη της ζητώντας τους να μην ασχολούνται με την υπόθεση διότι, όπως τους έγραφε τότε ο αποστολέας, θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος με την 22χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ