Έφυγες νωρίς: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 29χρονο Λευτέρη - Ήταν πατέρας 3 παιδιών

Έφυγες νωρίς: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 29χρονο Λευτέρη - Ήταν πατέρας 3 παιδιών

Ραγίζουν καρδίες τα μηνύματα για των  29χρονο Λευτέρη, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του από φωτιά.

Απαρηγόρητα είναι τα παιδιά του, η σύζυγός του, οι γονείς και τα αδέλφια του.

Το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από τσιγάρο εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική για το τραγικό συμβάν του θανάτου του 29χρονου Λευτέρη Πανταζή σήμερα το πρωί στο σπίτι του στις Ιτιές, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος της οικίας.O άνδρας εργαζόταν στα Coffee Island στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Το κατάστημα κατέβασε ρολά σε ένδειξη πένθους. "KΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ" γράφει η ανακοίνωση.

Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Ο άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα της οικίας. Προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε. Τρεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση ανέπνευσαν διοξείδιο του άνθρακα και έπρεπε να τους χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα. Ο νεαρός ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και η οικογένειά του βρισκόταν στα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. 

Με συγκινητικά μηνύματα φίλοι του τον αποχαιρετούν και μέσω facebook.

Καλο Ταξιδι φιλε μου ! Παλιε μου συμμαθητε ! 

Θα σε θυμομαστε παντα !

Απλα ειναι αδυνατον... κουραγιο στην οικογενεια σου..

Καλό παράδεισο παλιόφιλε, βιάστηκες πολύ ρε πάρα πολύ..

Ποιος να το πιστέψει και γιατί να το πιστέψει; Καλό παράδεισο ρε φίλε..Κουράγιο στην οικογένειά του..

Καλό παράδεισο Λευτεράκο...έφυγες νωρίς...

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

"Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας, επί της οδού Αγήνορος, στην Πάτρα Αχαΐας. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα".

 

 

thebest

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα