Ιωάννινα: Συνέλαβαν τον νεαρό που είχε γίνει ο εφιάλτης των επιχειρηματιών

Ιωάννινα: Συνέλαβαν τον νεαρό που είχε γίνει ο εφιάλτης των επιχειρηματιών

Επί τρεις μήνες προκαλούσε εφιάλτες στους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Ανατολή Ιωαννίνων ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε διαπράξει τουλάχιστον δέκα διαρρήξεις και μάλιστα τρεις από αυτές στο ίδιο μαγαζί. Όμως, η δράση του είχε άδοξο τέλος, αφού συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Τα στοιχεία του δράστη είχαν ταυτοποιηθεί από την έρευνα των ειδικών του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου και εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων σε καταστήματα. Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός διέρρηξε τρεις φορές (!) την ίδια ψησταριά στις 4, 18 και 21 Μαΐου και άρπαξε χρηματικά ποσά από την ταμειακή μηχανή, ενώ από τις 5 Μαΐου ως την περασμένη Τετάρτη, έκανε το ίδιο σε δυο ψητοπωλεία, δυο μίνι μάρκετ, μια καφετέρια, ένα καφενείο και ένα ανθοπωλείο κλέβοντας διάφορα ποσά και καπνικά προϊόντα!

Ο 19χρονος δράστης εντοπίστηκε στα Ιωάννινα όπου συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων διαρρήξεων που τυχόν έχει διαπράξει.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα