Δολοφονία στο Περιστέρι: Τα λόγια του δράστη πριν πυροβολήσει το θύμα στο κεφάλι

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τα λόγια του δράστη πριν πυροβολήσει το θύμα στο κεφάλι

“Ηρέμησε, ηρέμησε” είπε ο δράστης στο θύμα πριν σηκωθεί από το τραπέζι. Βγήκε έξω, επέστρεψε με πιστόλι, πυροβόλησε το θύμα δύο φορές πισώπλατα. Η τζαμαρία της καφετέριας κατέρρευσε, πήδηξε μέσα, πυροβόλησε άλλες δύο φορές το στόχο του, ενώ ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να τον χτυπά με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει η γεμιστήρα του όπλου του, ισχυρό στοιχείο στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για δολοφονία με προσωπικά κίνητρα, χωρίς να αποκλείουν οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Λίγο νωρίτερα, δράστης και θύμα κουβέντιαζαν στο τραπέζι της καφετέριας που ανήκει σε ζευγάρι γνωστών ηθοποιών. Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει τέσσερις κάλυκες, ενώ πάνω στο θύμα δεν βρήκαν προς το παρόν κάποιο στοιχείο ταυτότητας. Αναμένουν την νεκροψία-νεκροτομή, αναζητούν οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες και περιμένουν τα αποτελέσματα των δειγματολογικών εργαστηρίων από την εξερεύνηση της γεμιστήρας που άφησε πίσω το ο δράστης.

Παράλληλα, επιχειρούν να διαπιστώσουν τα στοιχεία του θύματος προκειμένου να δουν αν έχει ποινικό παρελθόν για να κατευθύνουν τις έρευνες.

Δείτε τη δήλωση της δικηγόρου του ηθοποιού 

Μαρτυρία σοκ για τη δολοφονία στο Περιστέρι: Χτύπησε το θύμα αφού το πυροβόλησε

Όπως περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, ένας άνδρας που βρισκόταν παρών στο άγριο έγκλημα, ο θύτης και το θύμα καθόντουσαν μαζί στο τραπέζι της καφετέριας.

Ξαφνικά, ο δράστης σηκώθηκε και πυροβόλησε το θύμα του τρεις φορές, τη μία εκ των οποίων στο κεφάλι.

Σηκώθηκε να φύγει, αφήνοντας τον στο τραπέζι και επέστρεψε για να τον χτυπήσει στο κεφάλι, όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Μάλιστα, επιστρέφοντας ο δράστης γύρισε προς το μέρος των υπόλοιπων πελατών της καφετέριας και τους είπε «να μην ανησυχούν».

thetocdytikesmaties.gr, ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα