Δολοφονία βιολόγου: Τρεις παρόμοιες επιθέσεις - Μία αναγνώρισε το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου

Το παρελθόν του 27χρονου ερευνούν οι αρχές για να εξακριβώσουν αν η Suzanne Eaton είναι το μόνο θύμα. Τρεις επιθέσεις σε γυναίκες θυμίζουν την υπόθεση της βιολόγου. Η μια γυναίκα που είχε δεχτεί επίθεση αναγνώρισε το αυτοκίνητο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου! Αναλυτικά τα τρία περιστατικά και η παρόμοια μεθοδολογία που κινεί υποψίες.

Το παρελθόν του 27χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τη Sizane Eaton ερευνούν οι αρχές. Ήδη έχουν αρχίσει και ανασύρουν υποθέσεις που φαίνεται να μοιάζουν με τη δολοφονία της βιολόγου.

Σύμφωνα με τον Alpha πρόκειται για τρεις περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες. Η μία μάλιστα έχει αναγνωρίσει τον αυτοκίνητο του δράστη.

Οι τρεις επιθέσεις που θυμίζουν Suzanne Eaton

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha η επίθεση έγινε πριν από δύο μήνες. Και είναι πανομοιότυπη με την επίθεση που δέχτηκε η Suzanne Eaton. Η γυναίκα από την Πολωνία κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την παρέσυρε με το αμάξι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Σύμφωνα με την καταγγελία κατάφερε να σηκωθεί και να τρέξει προς κοντινό χωράφι. Ο άνδρας σύμφωνα με τη γυναίκα κατέβηκε από το αμάξι αλλά ευτυχώς εκείνη κατάφερε να ξεφύγει καθώς στην περιοχή περνούσαν κι άλλα αυτοκίνητα. Η γυναίκα ωστόσο σύμφωνα με το δελτίο του Alpha αναγνώρισε το αυτοκίνητο.

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγείλει το καλοκαίρι του 2018 και μια γυναίκα από τη Λιθουανία που είχε έρθει για διακοπές.

Η τρίτη επίθεση έγινε πριν από 20 μέρες. Στην τρίτη γυναίκα που έκανε περίπατο επιτέθηκε ένας άνδρας, χωρίς αυτοκίνητο αυτή τη φορά, και πήγε να την πιάσει από τον λαιμό, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα αυτή θεωρείται κλειδί καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη…

 

newsit

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ