Χαλκιδική: Εικόνες σοκ από το μοιραίο τροχόσπιτο το οποίο στοίχισε τη ζωή σε ένα ζευγάρι

Χαλκιδική: Εικόνες σοκ από το μοιραίο τροχόσπιτο το οποίο στοίχισε τη ζωή σε ένα ζευγάρι

Μια αδιανόητη τραγωδία στην «καρδιά» του καλοκαιριού… Έξι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στην Χαλκιδική σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 11.07.2019.

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και τα… όργανα άρχισαν νωρίς στην Χαλκιδική. Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, τα καιρικά φαινόμενα στην Χαλκιδική ήταν πραγματικά άγρια, με ανεμοστρόβιλους, καταρρακτώδεις βροχές και καταστροφές!

Λίγο αργότερα, ήρθαν οι πληροφορίες για νεκρούς… Δύο από τους έξι, ένας άντρας και μία γυναίκα, έχασαν την ζωή τους όταν το τροχόσπιτο, στο οποίο διέμεναν ανατράπηκε από τους δυνατούς ανέμους το βράδυ της Τετάρτης στη Σωζόπολη Χαλκιδικής.

Οι δύο ηλικιωμένοι, τσέχικης καταγωγής βρίσκονταν εντός του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.

Δύο ακόμη άτομα, που διέμεναν στο τροχόσπιτο βρίσκονταν εκτός του οχήματος και τραυματίστηκαν.

Το μπουρίνι κράτησε 10 λεπτά ωστόσο ήταν αρκετά για να στοιχίσουν την ζωή σε πέντε ανθρώπους στη Χαλκιδική.

 

 Οι έξι νεκροί στην Χαλκιδική

Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία, μία γυναίκα από την Ρουμανία έχασε τη ζωή της στα Νέα Πλάγια του δήμου Νέας Προποντίδας, όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο ταβέρνας, ενώ η ΕΡΤ μίλησε για ακόμη μία νεκρή γυναίκα.

Στη Σωζόπολη, του ίδιου δήμου, ανδρόγυνο αλλοδαπών τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από ανατροπή τροχόσπιτου, στο οποίο βρισκόταν τετραμελής οικογένεια.

Οι τοπικές Αρχές βρίσκονται επί ποδός καθώς υπάρχουν κι άλλα περιστατικά στα οποία ζητήθηκε συνδρομή πυροσβεστικής και αστυνομίας. Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι κατά την πτώση του στεγάστρου στα Νέα Πλάγια σημειώθηκαν και δύο τραυματισμοί θαμώνων του καταστήματος, ενώ σε ξενοδοχείο της Νέας Ποτίδαιας δένδρο καταπλάκωσε πατέρα και γιο -μόλις δύο ετών- με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι νεκροί…

Με πληροφορίες από: thestival.gr / ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα