Καβγαδίσαμε και την χτύπησα με το σφυρί - Τι ισχυρίστηκε ο ψυκτικός για τη δολοφονία της 63χρονης

Καβγαδίσαμε και την χτύπησα με το σφυρί - Τι ισχυρίστηκε ο ψυκτικός για τη δολοφονία της 63χρονης

Τη δική του εκδοχή για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε με θύμα την 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, δίνει ο 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, δεν είχε δόλο και όλα έγιναν στιγμιαία. “Mαλώσαμε, με έσπρωξε και τη χτύπησα με το σφυρί στο κεφάλι”. Αυτά φέρεται να είπε ο 31χρονος.

Ο δράστης εργάζεται ως τεχνικός κλιματιστικών και μετέβη στο σπίτι της 63χρονης την Τετάρτη μετά από προγραμματισμένο ραντεβού. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επισκεφτεί το σπίτι της άτυχης 63χρονης και κατά το παρελθόν, προκειμένου να κάνει την απαραίτητη συντήρηση στο κλιματιστικό της μηχάνημα.

Όπως ισχυρίζεται, τη στιγμή που εκτελούσε τις εργασίες στο κλιματιστικό, η 63χρονη του ζήτησε να κάνει μια επιπλέον δουλειά, και συγκεκριμένα να συνδέσει τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης. Ο ίδιος λέει ότι της είπε πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο τη δεδομένη στιγμή, καθώς είχε και άλλα ραντεβού στη συνέχεια και πως έπρεπε να πάρει τηλέφωνο στην εταιρεία, που είχε με την αρραβωνιαστικιά του, για να κλείσει ραντεβού εκ νέου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τον πιέζει να κάνει τη σύνδεση εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα οι δύο τους να λογομαχήσουν έντονα.

Κατά τα λεγόμενά του, όταν πήγε να φύγει, τα βαριά λόγια συνόδευσαν σπρωξίματα και χτυπήματα από τη μεριά της γυναίκας, ενώ ο ίδιος, εν βρασμώ ψυχής όπως λέει, χτύπησε τη γυναίκα με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πόσα χτυπήματα κατάφερε εναντίον της ώστε να προέλθει ο θάνατός της.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, την Πέμπτη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στην Καλαμαριά. Η κόρη όταν αντίκρισε νεκρή τη μητέρα της υπέστη σοκ.

 

thesstoday.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα