Πάρος: Νεκρός στο βυθό ο επιχειρηματίας που αγνοούνταν

Πάρος: Νεκρός στο βυθό ο επιχειρηματίας που αγνοούνταν

Τα ίχνη του επιχειρηματία είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο  - Εντοπίσθηκε σήμερα

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν συνέβη στον 62χρονο επιχειρηματία που αγνοούνταν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Πάρο. Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα γκρι FIAT Panda, το οποίο βρέθηκε βυθισμένο στο λιμάνι της Πούντας κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. 

Ο άτυχος επιχειρηματίας που διατηρούσε κατάστημα στον περιφερειακό της Παροικιάς, είχε πει στο γιο του ότι σκόπευε να πάει στην Αντίπαρο και ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του με προορισμό την Πούντα, όπου επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο. Ωστόσο, την Κυριακή ο γιος του διαπίστωσε ότι δεν έφτασε ποτέ στην Αντίπαρο και δήλωσε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, με τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς να αναζητούν τα ίχνη του 62χρονου σε ξηρά και θάλασσα, διενεργώντας έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Πούντας και μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. 

Οι έρευνες διακόπηκαν το πρωί, όταν το αυτοκίνητο βρέθηκε στον βυθό και ξεκίνησε επιχείρηση για την ανέλκυσή του και τον απεγκλωβισμό της σορού. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άτυχος επιχειρηματίας να έχασε τον προσανατολισμό του και να έπεσε με το όχημά του στη θάλασσα ή να υπέστη ξαφνικά κάποιο έντονο παθολογικό πρόβλημα που είχε την ίδια κατάληξη. Απαντήσεις, ωστόσο, θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του.

 

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα