Χάος στη Συγγρού: Τα έργα έχουν δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων

Χάος στη Συγγρού: Τα έργα έχουν δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων

Απίστευτο μποτιλιάρισμα επικρατεί από το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού από την οδό Δαβάκη μέχρι τη Λαγουμτζή, εξαιτίας των έργων που πραγματοποιούνται στο τμήμα από τη συμβολή της Συγγρού με την Καλλιρόης μέχρι τη Φραντζή.

Η ταλαιπωρία όσων κινούνται στη λεωφόρο Συγγρού θα είναι μεγάλη για τις επόμενες 15 μέρες, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα, που έχει υποστεί καθίζηση.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Η ουρά λίγο πριν τις 9 το πρωί ήταν τεράστια και τα αυτοκίνητα ήταν σχεδόν ακινητοποιημένα.

Ωστόσο, η ταλαιπωρία θα συνεχειστεί για τις επόμενες 15 ημέρες λόγω των έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή.

H ανακοίνωση της Περιφέρειας για τα έργα στη Συγγρού:

Την κατανόηση των πολιτών ζητά η Περιφέρεια Αττικής, για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης, έως τη συμβολή της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα. Το μέτρο θα ισχύσει στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την Τρίτη και για περίπου ένα δεκαπενθήμερο. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα