Μάχη για τη ζωή της δίνει στην Εντατική η 18χρονη Δέσποινα, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Θησέως τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει βαρύτατα τραυματισμένη στην άσφαλτο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης και συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην Τροχαία Καλλιθέας ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένεια της.
“Η κόρη μου δίνει τη μάχη της στην Εντατική, όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι αρμόδιοι. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο”, είπε ο πατέρας της κοπέλας μιλώντας στο STAR.
Ο 29χρονος οικοδόμος αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί για κατάθεση όταν ολοκληρωθεί από την τροχαία όλη η έρευνα για το ατύχημα.
“Ευχόμαστε να γίνει καλά η κοπέλα. Ο εντολέας μου εμμένει στη δήλωση συγγνώμης και θα βοηθήσει έμπρακτα", ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μανώλης Βαμβουνάκης.
Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλλιθέα
Διαβάστε ακόμα

Ηλεία: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στο Μουζάκι Πύργου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το...

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στη Γιαννούλη Σουφλίου: Κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στον Έβρο
Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 15:00 το...

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί: Μήνυμα από το 112
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί Αττικής...

Τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου: Εκτός κινδύνου στο 401 Νοσοκομείο οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα...