Τραγωδία στο Μοσχάτο: Η καταγγελία για αποπλάνηση και το σημείωμα που άφησε η 14χρονη

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Η καταγγελία για αποπλάνηση και το σημείωμα που άφησε η 14χρονη

Η μητέρα και ο πατριός της 14χρονης κοπέλας, που έχασε το μεσημέρι τη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στον σταθμό του Μοσχάτου, κατήγγειλαν χθες 42χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Ο 42χρονος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, συνελήφθη και επρόκειτο να περάσει σήμερα από το Αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποπλανήσει παλαιότερα ανήλικη φίλη της 14χρονης.

Η κοπέλα έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού, λίγο πριν από τις 15:00 και παρασύρθηκε από συρμό. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Tο σημείωμα της 14χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, όπου το κορίτσι φέρεται να έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον 43χρονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρονταν μεταξύ άλλων τα εξης:  “Πονάω δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες […]"

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 14χρονη αγόραζε συχνά από το περίπτερο του 46χρονου και κάποια στιγμή που ο άνδρας την είχε δει στεναχωρημένη την προσέγγισε με αφορμή ότι έχει κόρη στην ηλικία της και στη συνέχεια προχώρησαν σε σχέση. 

Τι αναφέρει ο ίδιος 

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες του  ο 46χρονος. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα