Εντοπίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα με βυτιοφόρο στο Κορωπί

Εντοπίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα με βυτιοφόρο στο Κορωπί

Εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα τής περασμένης Παρασκευής, στο Κορωπί. Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα, με ολλανδικό διαβατήριο, υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις Αρχές είναι ο οδηγός του λευκού ΙΧ, που οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν στο σημείο του δυστυχήματος, το πρωί της Παρασκευής, να προσπερνά το βυτιοφόρο και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Αυτό το αυτοκίνητο είδε ο οδηγός του φορτηγού και, στην προσπάθειά του να το αποφύγει, κάρφωσε το βαρύ όχημα στο βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και ο συνοδηγός του.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 σημειώνουν ότι ο 50χρονος, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, επέστρεψε στο σημείο και ρωτούσε τους παρευρισκόμενους αν είχαν καταλάβει τί είχε συμβεί. Έλεγε μάλιστα ότι εκείνος ακολουθούσε το βυτιοφόρο, ήθελε να το προσπεράσει αλλά δεν το έκανε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα ίδια έλεγε αρχικά και στην Τροχαία, αλλά τελικά παραδέχθηκε την αλήθεια.

Λένε, μάλιστα, ότι σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας έχει απαθανατιστεί να οδηγεί επικίνδυνα και να προσπερνά παράνομα τουλάχιστον άλλα τρία οχήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα