Φθιώτιδα: Θέλω να τον τιμωρήσετε να μην έρθει ξανά πάνω μου - Συγκλονίζει το κορίτσι ΑμΕΑ

Φθιώτιδα: Θέλω να τον τιμωρήσετε να μην έρθει ξανά πάνω μου -  Συγκλονίζει το κορίτσι ΑμΕΑ

Προφυλακίστηκε ο 74χρονος για ασέλγεια σε κορίτσι με νοητική στέρηση - «Θέλω να τον τιμωρήσετε και να τον φοβίσετε για να μην έλθει ξανά πάνω μου και θα ησυχάσω μετά...», είπε το κοριτσάκι - Κακουργηματικού χαρακτήρα οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και τις οποίες αρνείται...

Το δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πήρε ο 74χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε 23χρονο κορίτσι με νοητική στέρηση. Η κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και από το νόμο τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι και 10 χρόνια.

Ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας, ο 74χρονος δεν έπεισε για την αθωότητά του και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το ίδιο το κοριτσάκι κατέθεσε για το μαρτύριο που περνούσε ζητώντας την τιμωρία αυτού που ασελγούσε σε βάρος της κατ’ εξακολούθηση από το καλοκαίρι του 2017. «Θέλω να τον τιμωρήσετε και να τον φοβίσετε για να μην έλθει ξανά πάνω μου και θα ησυχάσω μετά...», φέρεται να έχει καταθέσει το 23χρονο κορίτσι που είναι μαθήτρια Α’ Λυκείου σε ειδικό σχολείο.

Στην κάμερα του LamiaReport μίλησε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Κωνσταντίνος Στέφος, σημειώνοντας ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες προβάλλοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δε θα του επέτρεπαν να προβεί στις απαράδεκτες πράξεις που του καταλογίζονται.

Ωστόσο οι Δικαστικοί Λειτουργοί δεν αναγνώρισαν τους ισχυρισμούς του και διέκριναν σοβαρές ενδείξεις ενοχής με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο του ακροατηρίου.

 

 

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα