Παλαιό Φάληρο: Την άρπαξε από τα μαλλιά και τη μαχαίρωσε

Παλαιό Φάληρο: Την άρπαξε από τα μαλλιά και  τη μαχαίρωσε

Εμβρόντητοι έμειναν περαστικοί που περπατούσαν το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο, όταν είδαν μπροστά τους σωριασμένη στο έδαφος μια γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας βγήκαν στον δρόμο και είδαν έναν άνδρα να απομακρύνεται με αυτοκίνητο. 

Οι αρχές αναζητούν τον αδελφό της άτυχης γυναίκας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Γείτονες της 53χρονης, είπαν στο star.gr ότι οι καυγάδες ανάμεσα στα δύο αδέλφια ήταν συχνοί. Το θύμα μάλιστα φέτεται να είχε καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρο εναντίον του αδελφού της για ξυλοδαρμό και απειλές κατά της ζωής της. Υπάρχουν επίσης μαρτυρίες, ότι ο δράστης καταδίωκε την αδελφή του και στο παρελθόν τις είχε σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της για να μην πάει στη δουλειά της. 

Η 53χρονη γυναίκα, δασκάλα σε σχολείο της περιοχής, είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο πριν από 10 χρόνια, απ’ όταν έφυγε από σπίτι στην Καλλιθέα όπου έμενε μαζί με τον αδερφό της.

Το βράδυ της Πέμπτης τα αδέλφια φαίνεται ότι είχαν έναν ακόμα καυγά, με τραγική κατάληξη αυτή τη φορά. Αυτόπτες μάρτυρες, είπαν στο star.gr πως είδαν τον άνδρα να αρπάζει από τα μαλλιά την 53χρονη και να τη χτυπά με ένα μαχαίρι στην πλάτη. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος κι εκείνος επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα