Θρίλερ δίχως τέλος στην Κύπρο: Ο serial killer ομολόγησε την δολοφονία 5 γυναικών και 2 παιδιών

Θρίλερ δίχως τέλος στην Κύπρο: Ο serial killer ομολόγησε την δολοφονία 5 γυναικών και 2 παιδιών

Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει η δράση του 35χρονου serial killer στην Κύπρο, καθώς φέρεται να έχει ομολογήσει συνολικά επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου φέρεται εκτός από τις δολοφονίες τριών γυναικών και της 6χρονης που έχει ομολογήσει, το πτώμα που ανευρέθηκε σήμερα κατόπιν υπόδειξής του στο πεδίο βολής στην περιοχή Κάμπος του Μήλου στην Ορούντα, φέρεται να παραδέχθηκε τη διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα ανασύρθηκε από λάκκο που υπέδειξε ο 35χρονος στο πεδίο βολής στην Ορούντα η σορός μίας αλλοδαπής γυναίκας σε πλήρη αποσύνθεση, η οποία καταγόταν από το Νεπάλ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους ανακριτές.

Ήδη ο 35χρονος έχει ομολογήσει τους φόνους:

της 38χρονης Marry Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό

της 6χρονης κόρης της Sierra, η οποία αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου

της 28χρονης Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες

της 30χρονης Μaricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες

της άγνωστη γυναίκα από το Νεπάλ το πτώμα της οποίας βρέθηκε σήμερα στο πεδίο βολής της Ορούντας

της 36χρονης Livia Florentina Bunea από την Ρουμανία

της 8χρονης κόρης της Elena Natalia.

Η σορός της Mary Rose Tiburcio είναι η μοναδική που έχει ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα η Αστυνομία εντόπισε άλλες δύο σορούς, μία στο ίδιο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου μεταλλείου στο Μιτσερό, που βρέθηκε και η Mary Rose και μία σήμερα στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Ως εκ τούτου, αναζητούνται άλλες τέσσερις σοροί, της 6χρονης Siera, της Arian Palanas Lozano ή της Maricar Valdez Arquila και της Ρουμάνας Livia Florentina Bunea μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena Natalia.

Βρέθηκε νέο πτώμα - Σοκάρει η ομολογία: «Δεν θυμάμαι ποια είναι»!

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (25/4), μετά από πληροφορία για εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Η υπόδειξη του νέου πτώματος φέρεται να έγινε από τον ίδιο. Το πτώμα εντοπίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε λάκκο στο πεδίο βολής. Εντοπίστηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Πολίτη", ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Όπως είπε στους ανακριτές, είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ.

Οι ισχυρισμοί του 35χρονου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Μαρικάρ, ενώ επίσης είναι άγνωστο αν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκες που αγνοούνται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα