Φωτιά στο Βιολογικό του ΑΠΘ. Απεγκλωβίστηκε κοπέλα από ασανσέρ

Φωτιά στο Βιολογικό του ΑΠΘ. Απεγκλωβίστηκε κοπέλα από ασανσέρ

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο τμήμα Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο κτήριο όπου στεγάζεται το βιολογικό τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόμενοι στο τμήμα διαπίστωσαν την ύπαρξη καπνών που προήλθαν από το υπόγειο του κτηρίου.

Στο σημείο βρίσκεται δύναμη της πυροσβεστικής και κάνει αυτοψία στον χώρο.

Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο ΑΠΘ που εκδηλώθηκε στο υπόγειο του Βιολογικού. "Ακούσαμε ένα μπαμ και έπεσε το ρεύμα" ανέφεραν στους πυροσβέστες αυτόπτες μάρτυρες. Ένα πυκνό σύννεφο καπνού έχει σκεπάσει το Αριστοτέλειο και δυσκολεύει την κατάσβεση. Επί τόπου 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Οι πρώτες εικόνες στο σημείο της φωτιάς.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο του τμήματος Βιολογίας μέσα στο ΑΠΘ, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί. Τότε σήμανε συναγερμός και πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Στο υπόγειο υπήρχε μετασχηματιστής της ΔΕΗ και εξετάζεται το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα. «Ακούστηκε ένα μπαμ και έπεσε το ρεύμα» ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Μια κοπέλα τη στιγμή εκείνη βρισκόταν μέσα σε ασανσέρ και εγκλωβίστηκε. Οι πυροσβέστες την απεγκλώβισαν και η κοπέλα μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Ένα πυκνό σύννεφο καπνού έχει σκεπάσει το ΑΠΘ όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες και δυσκολεύει το έργο της κατάσβεσης.

Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι το γεγονός πως λόγω Μεγάλης Πέμπτης, δεν υπήρχαν στο ΑΠΘ πολλοί φοιτητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: