Έληξε μετά από 16 ώρες το θρίλερ της ομηρίας στη Νέα Σμύρνη

Έληξε μετά από 16 ώρες το θρίλερ της ομηρίας στη Νέα Σμύρνη

Αίσιο τέλος στην υπόθεση ομηρίας που εξελίχθηκε από χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη.

Από τα ξημερώματα δεν υπήρχει πλέον δυνατότητα επικοινωνίας με τον δράστη και αποφασίστηκε να επέμβει η ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) δίνοντας τέλος στην κατάσταση ομηρίας. Ο δράστης δεν αντιστάθηκε και το περιστατικό έληξε με ομαλό τρόπο.

Λίγο μετά της 8 το πρωί η ειδική ομάδα εισέβαλε στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα και κατάφεραν να σώσουν τον πατέρα από τα χέρια του γιου του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας είναι τραυματισμένος ελαφρά στο χέρι από το μαχαίρι που κρατούσε ο γιος του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρεται και ο δράστης.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στις 17:30, όταν ένας 35χρονος άνδρας, καβγάδισε άγρια με τους γονείς του, «πέταξε» έξω από το σπίτι την μητέρα του και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό, κρατώντας ως όμηρο τον πατέρα του με την απειλή μαχαιριού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα σύμφωνα με τους γείτονες έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός ήρθε σε σύγκρουση με τους γονείς του γιατί δεν ελάμβανε την φαρμακευτική αγωγή του. Στο σημείο βρίσκεται διαπραγματευτής της Αστυνομίας, ενώ υπάρχει και επικοινωνία με τον ψυχίατρό του.

Το περιστατικό εξελίσσεται επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα