Κρήτη: 39 χρόνια φυλακή σε πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του

«Καμπάνα» σε 33χρονο για τον επί τρία χρόνια συστηματικό βιασμό της κόρης του! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η κακοποίηση ξεκίνησε όταν το παιδί ήταν μόλις 5 ετών!

Κόλαφος ήταν η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου για 33χρονο πατέρα από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τον βιασμό της κορούλας του επί τρία ολόκληρα χρόνια, από την ηλικία των 5 έως 8 ετών! Το κοριτσάκι είναι σήμερα 11 ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 33χρονο: 18 έτη κάθειρξης για τον βιασμό, 20 έτη κάθειρξης για την αποπλάνηση και 20 έτη κάθειρξης για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών. Συνολικά 58 έτη και κατά συγχώνευση 39 έτη. 

Ο 33χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, θα οδηγηθεί στην φυλακή καθώς η έφεση του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Είναι συγκλονιστικό ότι διαρκούσης της δίκης το παιδί εξετάστηκε από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι το παιδάκι έχει βιαστεί συστηματικά και παρουσιάζει την σεξουαλική δραστηριότητα μιας ενήλικης γυναίκας!

Η κακοποίηση, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, γινόταν από το 2013 έως το 2016. Η μητέρα του παιδιού έκανε την καταγγελία αφού χώρισε το ζευγάρι. Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι το παιδί της αποκάλυψε όσα συνέβαιναν αφού ένιωσε ασφάλεια με την απομάκρυνση του πατέρα του.

Ο 33χρονος φέρεται να το φόβιζε ότι αν πει το παραμικρό θα έχουν όλοι συνέπειες και το ίδιο και η μητέρα του, ισχυρίζεται ακόμα ότι η καταγγελία είναι στημένη από την πρώην γυναίκα του και την πρώην πεθερά του για οικονομικούς λόγους. 

Ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, κ. Γιώργος Αθανατος δήλωσε ότι είναι από τα πιο σκληρά αδικήματα κατά της ελευθερίας της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχει συναντήσει στα 40 χρόνια δικηγορίας του.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα