Αιγάλεω: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της φοιτήτριας - Έχουμε ονόματα στα χέρια μας

Αιγάλεω: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της φοιτήτριας - Έχουμε ονόματα στα χέρια μας

“Την καθοδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές. Εμείς και η Αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα ‘δέσουμε’. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους”.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, καταθέτει μέσω της Realnews ο πατέρας της, Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, που συνδράμει στις έρευνες προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη στην κόρη του.

Υπενθυμίζεται πως η φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου, με την οικογένεια της έκπληκτη να ανακαλύπτει φωτογραφίες της σε site προβολής σατανιστικών τελετών από κοινού με μία μελαχρινή φίλη της.

“Η αποκάλυψη για το τι συνέβη στην κόρη μου θα βοηθήσει πολλούς νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι. Με το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθησαν με επιστημονικό τρόπο και γιγαντώθηκαν. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί”, είναι η έκκληση του πατέρα.

Οι έρευνες του κ. Ζαχαρόπουλου επικεντρώνονται στους ‘φίλους’ της Αρετής. “Αναρωτιέμαι ποιο ήταν το πρόσωπο που διέγραψε από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου όλες τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το facebook, ενώ το τηλέφωνο της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στις 9 το βράδυ, όταν η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή. Από τις 12 και μετά, στο κινητό της υπήρχαν οι δικές μας κλήσεις, την ψάχναμε συνεχώς”, τονίζει ο ίδιος στην Realnews.

Η οικογένεια της Αρετής αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί αν ορισμένα πρόσωπα όπως η “Δήμητρα Α.” και ο “Χρήστος”, που έκλεισαν βιαστικά τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media αμέσως μετά τον θάνατο της Αρετής, είναι τα πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά στην άτυχη φοιτήτρια ή συνομίλησαν μαζί της κατά τις τελευταίες της στιγμές.

“Μοιραία στρεφόμαστε στον κύκλο των προσώπων από τα οποία υπήρξε αυτή η βοήθεια ή η πειθώ ώστε να οδηγηθεί το κορίτσι να βάλει τέρμα στη ζωή του. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο υπάρχει μία πολύ ύποπτη επικοινωνία και επαφή με πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα δεν απαντά στις κλήσεις των δικών της. Μεταξύ αυτών και η μυστηριώδης φίλη Δήμητρα, η οποία σύντομα θα δώσει εξηγήσεις στην Αστυνομία. Πρέπει να ξέρει πολλά, είναι πρόσωπο - κλειδί. Το κλειδί για ό,τι συνέβη το κρατά η κ. Δήμητρα”, επισημαίνει στην Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας.

“Η Αρετή δεν είχε κάνει χρήση κάποιων ουσιών, ούτε οινοπνευματωδών ούτε κάποιων φαρμάκων ή χαπιών. Κατά το συμβάν της ‘αυτοκτονίας’, που εμείς επιμένουμε να το χαρακτηρίζουμε εγκληματική ενέργεια, η Αρετή είχε πλήρη διαύγεια. Αυτό είναι πολύ παράξενο. Ένα πρόσωπο που επιλέγει να αυτοκτονήσει συνήθως βρίσκεται υπό την επίδραση έστω λίγου οινοπνεύματος. Η υπόθεση της ‘αυτοκτονίας’ έχει πολλά κενά”, προσθέτει ο κ. Τζαβάρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα