Απόπειρα απαγωγής στην Πεύκη: Τι λένε αστυνομικές πηγές

Απόπειρα απαγωγής στην Πεύκη: Τι λένε αστυνομικές πηγές

Η αστυνομία εξετάζει με πολλή προσοχή καταγγελία ότι άγνωστα άτομα προσπάθησαν να επιβιβάσουν σε ένα λευκό φορτηγάκι 12χρονη μαθήτρια την ώρα που αυτή βρισκόταν έξω από σχολείο στην Πεύκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, η 12χρονη τους είπε ότι ενώ βρισκόταν, προχθές το μεσημέρι έξω από το σχολείο της, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα λευκό φορτηγάκι και ένας από τους άνδρες που ήταν μέσα βγήκε έξω και της είπε «έλα να σου δώσω κάτι». Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, βγήκε από το όχημα και άλλος ένας άνδρας και τότε η 12χρονη έφυγε τρέχοντας από το σημείο. Στη συνέχεια είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί και εκείνοι έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία.

«Η 12χρονη θα εξεταστεί από ειδικούς της αστυνομίας, για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Πάντως, σύμφωνα με την πολύχρονη εμπειρία μας, στην συντριπτική πλειονότητα ανάλογων καταγγελιών έχει αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε περιστατικό απόπειρας αρπαγής», τονίζουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα