Συναγερμός στην Πεύκη: Απόπειρα απαγωγής 12χρονης έξω από το σχολείο

Συναγερμός στην Πεύκη: Απόπειρα απαγωγής 12χρονης έξω από το σχολείο

Τρόμος στην Πεύκη απο απόπειρα αρπαγής ανήλικης μαθήτριας εξω απο σχολείο! 

Τρείς άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε λευκό βαν, πλησίασαν 12χρονη μαθήτρια και με την πρόφαση οτι θέλουν να της δώσουν κάτι προσπάθησαν να τη βάλουν στο βαν. Όμως το παιδί αντέδρασε και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει. 

Το σκηνικό του τρόμου στην Ελλάδα του 2019 όπου οι κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι την ανοχή της Πολιτείας αλωνίζουν ανενόχλητοι σκορπώντας τον τρόμο, σημειώθηκε μέρα μεσημέρι κοντά στο 2ο δημοτικό σχολείο της Πεύκης στην οδό Ρίμινι. 

Η ώρα πλησίαζε 13:30 όταν η 12χρονη μαθήτρια βρισκόταν λιγα μολις μετρα απο το σχολειο οταν ξαφνικα ενα λευκο βαν στο οποιο επεβαιναν δυο ανδρες την πλησιαζει, ο συνοδηγος βγαινει εξω και με σπαστα ελληνικα της λεει «Γεια σου κοριτσακι, ελα να σου δωσω κατι» η μικρη πάγωσε... Εκανε ενα βημα πισω ομως ο περιεργος ανδρας, συνεχισε να κατευθυνεται προς το μερος της. 

Ξαφνικα βλεπει  να ανοιγει η πλαινη πορτα του βαν και να εμφανιζεται και τριτο ατομο το οποιο πεταγεται εξω. Τοτε εντρομη και εχοντας συνειδητοποιησει οτι οι τρεις ανδρες ηθελαν να την αρπαξουν, αρχιζει να  τρεχει προς το σχολειο και τελικα καταφερνει να γλιτωσει απο τα νυχια τους. 

Η μικρη σε κατασταση σοκ, πηγε  μαζι με τους γονεις της στην Αστυνομια και κατηγγειλε το περιστατικο.

 

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα