Κέρκυρα: Παρέλαβε δέμα με ηρωίνη και χάπια από λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Κέρκυρα: Παρέλαβε δέμα με ηρωίνη και χάπια από λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Υπό διακριτική παρακολούθηση έθεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας ένα ασυνόδευτο δέμα που εντοπίστηκε σε υπεραστικό λεωφορείο με προέλευση από την Θεσσαλονίκη, όταν αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της περιοχής «Μελίκια» στη Λευκίμμη.

Μόλις πήγε να το παραλάβει ένας 24χρονος Έλληνας, ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και ανοίχτηκε το δέμα, που διαπιστώθηκε ότι είχε μέσα δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 51,9 γραμμαρίων, ένα μπουκάλι με υγρή μεθαδόνη και δυο ναρκωτικά χάπια. Όλα κατασχέθηκαν και ακολούθησε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο της Ομάδας Κ9 στο σπίτι του νεαρού, όπου κατασχέθηκαν άλλα 16 ναρκωτικά χάπια. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο αποστολέας του δέματος αναζητείται.

*** Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. από τη Βέροια, με σκύλο ανιχνευτή... δανεικό από τη Δίωξη Ναρκωτικών Χαλκιδικής, έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στα δυο σπίτια μιας 52χρονης Ελληνίδας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά. Ο εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε μόνο οκτώ γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Όμως, η 52χρονη δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή της μετρητά ύψους 3.240 ευρώ κι έτσι κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών, κατηγορία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα