Μυρίζει μπαρούτι στη Θεσσαλονίκη: Ταυτόχρονες συγκεντρώσεις ακροδεξιών και του ΠΑΜΕ

Μυρίζει μπαρούτι στη Θεσσαλονίκη: Ταυτόχρονες συγκεντρώσεις ακροδεξιών και του ΠΑΜΕ

Συγκέντρωση κάνουν αυτή την ώρα μέλη του Ιερού Λόχου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, στο παρκάκι που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου...

Υπενθυμίζεται πως για τις 17:00 ήταν προγραμματισμένο το «Makedonian Pride» στο Κινηματοθέατρο Άστρον». Ωστόσο ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης βλέποντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από διάφορους φορείς σχετικά με την εκδήλωση, αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια που είχε δώσει στον «Ιερό Λόχο» για τον συγκεκριμένο χώρο.

Σημειώνεται πως αρχικά η εκδήλωση επρόκειτο να γίνει στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, στην Καλαμαριά, ωστόσο το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον χώρο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στα γύρω στενά από το σημείο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα μέλη του Ιερού Λόχου καθώς και μπροστά στο κινηματοθέατρο «Άστρον». 

Πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ κατά του Makedonian Pride στην Καλαμαριά

Την ίδια ώρα, πορεία διαμαρτυρίας κάνουν μέλη του ΠΑΜΕ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται για το Macedonian pride. Οι διαδηλωτές νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς δίπλα στο δημαρχείο, στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα και μέλη της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν διαδήλωση ενάντια στο Makedonian pride στην Καλαμάρια…

 

 

Πηγή: thestival

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα