Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα για τη δολοφονία του συζύγου της

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Ο άνθρωπος που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και του “πήρε” με σφαίρες τη ζωή, μετά απο πέντε μήνες ερευνών έπεσε στα δίχτυα του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» επικοινώνησε με τη σύζυγο του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα η οποία σε τηλεφωνική της δήλωση έκανε σαφές πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη και τα παιδιά της να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.

«Τι δήλωση να κάνω; Τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει» ανέφερε το μοντέλο ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα «Τα παιδιά συνέχεια τον αναζητάνε. Πώς να προχωρήσω; Είναι εύκολο νομίζετε να προχωρήσεις; Σκεφτείτε λογικά, τι νομίζετε, εγώ κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου τον άνδρα μου, τα παιδιά αναζητάνε τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».

 

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα