Έγραψε με κόκκινο στυλό: Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς εκείνη ...

Έγραψε με κόκκινο στυλό: Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς εκείνη ...

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες σχετικά με τον μαθητή που αυτοκτόνησε στη Σκοπή Σητείας.

Όπως όλα δείχνουν, ο 17χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω ερωτικής απογοήτευσης που βίωνε το τελευταίο διάστημα.

Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές. «Δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς εκείνη...» φέρεται να έγραψε στο σημείωμα που άφησε πίσω του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr o 17χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό του κάθισε στο γραφείο του και πήρε ένα κόκκινο στυλό γράφοντας στην λευκή κόλλα από χαρτί: «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την...».

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς αλλά και ο αδερφός του 17χρονου που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Έκανες τους πάντες ευτυχισμένους»: Θλίψη για την αυτοκτονία του μαθητή

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων του

«Σαν κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση του θανάτου του 17χρονου μαθητή στη Σητεία ο οποίος χθες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης.

Η οικογένειά του, οι συμμαθητές του στο σχολείο αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Σητείας δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 17χρονος δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που με αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αποχαιρετούν τον νεαρό αυτόχειρα με σπαρακτικά μηνύματα.

«Ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα.. Ένα πολύ σπάνιο παιδί με πάντα όρεξη και χαμόγελο που έκανες τους πάντες ευτυχισμένους.. Περάσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές μαζί..Ευχαριστώ που με βοήθησες και συγγνώμη που δεν ήμουν εγώ δίπλα σου να σε βοηθήσω.. Σ’ αγαπάω.. Λείπεις..Εις το επανιδείν φίλε μου», αναφέρει σε μήνυμά του ένας φίλος του 17χρονου.

cretapost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα