Ξεσπούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν είναι εν ζωή να τα πει

Ξεσπούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν είναι εν ζωή να τα πει

Oι τρεις ύποπτοι για τον φερόμενο βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της, κατέθεσαν στην ασφάλεια Ρόδου και αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 19,22 και 23 ετών φέρονται να ισχυρίστηκαν: “Δεν βιάσαμε την Ελένη. Κάναμε πλάκα ότι τραβάμε βίντεο. Δεν την εκβιάζαμε”.

Η άτυχη φοιτήτρια όμως, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν φίλοι και αστυνομικοί, από εκείνη τη νύχτα του Νοεμβρίου που βρέθηκε με τους τρεις άνδρες, κίνησε γη και ουρανό για να βρει το βίντεο.

“Οι βιαστές είναι βιαστές, αυτό δεν το παίρνει κανείς. Το παιδί μου δεν πήγε έτσι γιατί ξύπνησε και μετά από πέντε-επτά μέρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα γιατί της ήρθε, ούτε μυθομανής ήταν η Ελένη. Το παιδί μου πληγωμένο ήταν. Δεν ντρέπονται. Τι θα πουν τώρα;” είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στο STAR.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ύποπτοι ισχυρίστηκαν ότι έμειναν στο σπίτι της φοιτήτριας 35- 40 λεπτά. Ο ένας από τους τρεις άνδρες φέρεται να είπε ότι η Ελένη Τοπαλούδη επικοινώνησε με τη μητέρα του για να την ενημερώσει για το ροζ βίντεο.

Εντύπωση προκαλεί ότι δύο από τις τέσσερις φίλες της φοιτήτριας φέρονται να έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών στους αρχικούς ισχυρισμούς ότι η Ελένη εκείνο το βράδυ έπεσε θύμα βιασμού. Άλλαξε συμπεριφορά και είχε εμμονή με αυτό το βίντεο, φέρεται να ισχυρίστηκε μία από τις κοπέλες.

“Η Ελένη δεν είναι εν ζωή να τα πει αυτά. Θα πρέπει να υποπτευτούμε κάποια πράγματα αν υπάρχουν αλλαγές καταθέσεων και για ποιο λόγο. Το βίντεο αυτό το ήξερε και αυτή η μάνα. Κάποιοι γονείς και καλά κάνουν, συγκαλύπτουν τα παιδιά τους αλλά δεν μπορεί να την πληρώνουν τα δικά μας”, ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.