Συγκλονιστικό βίντεο μαθητών δημοτικού για τα τροχαία: Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω

Συγκλονιστικό βίντεο μαθητών δημοτικού για τα τροχαία: Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω

Παιδιά δημοτικού σχολείου έφτιαξαν ένα βίντεο που μέσα σε λίγο χρόνο, λέει πάρα πολλά…

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου στη Σκάλα Λακωνίας και ο δάσκαλός τους κ. Γαλάνης, βραβευμένος για τις μαθητικές του ταινίες, δημιουργούν ένα συγκινητικό κοινωνικό σποτ με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων σε σχέση με τα τροχαία ατυχήματα.

Πολλές φορές απερισκεψίες όπως η προσοχή στο κινητό, η μη τήρηση κανόνων ασφαλείας όπως η ζώνη, το κράνος και τα όρια ταχύτητας καθώς και η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ οδηγούν σε μοιραία δυστυχήματα. Δυστυχήματα που είτε μπορούν να σε καταστήσουν πολυτραυματία και ανάπηρο είτε μπορούν να σου κοστίσουν την ίδια σου τη ζωή αλλά και αυτή των αγαπημένων σου. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω κι αυτό πρέπει να το σκεφτόμαστε όλοι καλά πριν πιάσουμε το τιμόνι στα χέρια μας. Στη μαθητική ταινία η πρωταγωνίστρια, η Εριάννα, είναι από τους τυχερούς. Στην πραγματική ζωή όμως…

Σε συνέχεια των εξίσου συγκινητικών μαθητικών ταινιών «Πρώτο τρένο» (σχολικός εκφοβισμός), «SOSίβιο» (προσφυγικό), «Όλα αυτά που μας ενώνουν» (Κυπριακό ζήτημα), ο κ. Γαλάνης με τους μαθητές του καταπιάνονται με άλλο ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί όλους μας.

 
Πηγή: flynews.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα