Υπόθεση Λαγούδη: Αποκαλύψεις και ανατροπές. Τι είπε ο συνήγορος της οικογένειας

Νέα ανατρεπτικά στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο καμένο της αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή, στη λίμνη Τριχωνίδα τον Ιανουάριο του 2018.
 
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, αποκάλυψε ότι ο αδελφός της Ειρήνης στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα πριν από λίγες μέρες μίλησε για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο.
 
Επίσης, όπως ανέφερε ο κ. Ταουξής, η μικρή κόρη της Ειρήνης λίγες μέρες πριν από το θάνατό της, άκουγε τηλεφωνικές συνομιλίες της μητέρας της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες.
 
«Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας», φέρεται να έλεγε η Ειρήνη Λαγούδη στο πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε.
 
Μάλιστα ο κ. Ταουξής εκτίμησε ότι αυτή η απειλή έκανε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Ειρήνης να αποφασίσουν να τη σκοτώσουν.
 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η άτυχη γυναίκα γνώριζε πολλά για τις παράνομες δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων και πίστεψε ότι αν απειλούσε να τις αποκαλύψει θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που τους είχε δώσει.
 
Οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, συνεχίζονται και σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για να καταθέσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ