Αυτή είναι η εταιρεία που βραβεύτηκε ως "Κορυφαίος εργοδότης" στην Ελλάδα

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύτηκε από τον Oργανισμό Top Employer Institute για το «εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που παρέχει στους εργαζομένους της».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Παπαστράτος, «για ακόμη μία χρονιά, η Παπαστράτος λαμβάνει την τιμητική διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας για το εργασιακό περιβάλλον τους».

«Παράλληλα, η μητρική εταιρεία, Philip Morris International (PMI), απέσπασε ξανά τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ευρώπη και τον κόσμο και, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Ινστιτούτου, την πιστοποίηση για το εργασιακό περιβάλλον απέσπασαν θυγατρικές εταιρείες της PMI σε 50 χώρες, στην Ευρώπη και τον κόσμο, επιδεικνύοντας άριστη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους»  επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Με αφορμή τη νέα διάκριση της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε: «Η σταθερή αναγνώρισή μας τα τελευταία χρόνια ως "Κορυφαίος Εργοδότης" μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει έμπνευση να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην οικογένεια της PMI, η οποία αναγνωρίζεται επίσης με συνέπεια ως εξαιρετικός εργοδότης, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία, καθώς και πρωτοποριακά προγράμματα ανταμοιβής και αναγνώρισης, αλλά και ανάπτυξης των εργαζομένων μας.

Η δέσμευση της Παπαστράτος να παραμένει ένας εργασιακός χώρος που φροντίζει τους ανθρώπους της, έρχεται από τα χρόνια της ίδρυσής της και επιβεβαιώνεται ακόμη και σήμερα, εννέα δεκαετίες μετά, σε μία εποχή που η εταιρεία μετασχηματίζεται ριζικά και υλοποιεί το όραμά της για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο».

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα