Λύγισε η χαροκαμένη μάνα του καπετάνιου

Φανερά καταβεβλημένη και υποβασταζόμενη από την κόρη της, η μητέρα του αδικοχαμένου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου εμφανίστηκε χθες πρώτη φορά σε δίκη της νύφης της, η οποία εκτίει ήδη ισόβια για τη δολοφονία του άνδρα της τον Δεκέμβριο του 2014. Η κυρία Χρυσούλα πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ναυπλίου για να παρακολουθήσει την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Φεβρουαρίου.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα για τυχόν συμμετοχή στο έγκλημα του αδερφικού φίλου του Θανάση Λάμπρου, στην αυλή του σπιτιού του οποίου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, βρέθηκε το πτώμα του 42χρονου. Ο κολλητός φίλος του καπετάνιου από την πρώτη στιγμή έχει πει ότι δεν έχει να κρύψει απολύτως τίποτα. Ωστόσο, η χήρα μέσα από τη φυλακή έριξε τα βέλη της πάνω του, αναφέροντας ότι τον θεωρεί «άμεσο συνεργό στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικό δράστη».

Η ίδια, από την πλευρά της, εξακολουθεί να διακηρύσσει την αθωότητά της επιμένοντας ότι ουδέποτε ομολόγησε τον φόνο, ακυρώνοντας έτσι ακόμη μία φορά την αρχική ομολογία της τον Ιούλιο του 2015.

Σύμφωνα με τη 41χρονη, αυτή η ομολογία αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα