Χανιά: Ο καθηγητής στο μάθημα με άγγιζε - Σοκ από τις περιγραφές ανήλικων κοριτσιών

Οι γονείς του εμπιστεύονταν τα παιδιά τους, όλα ανήλικα, για να τα διδάξει. Εκείνος όμως αντί για Μαθηματικά και Φυσική προέτρεπε τα κορίτσια στα άδυτα του έρωτα. Ήθελε να γίνει ο δάσκαλός τους. Ο 57χρονος καθηγητής Φυσικής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένος με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018. Μια καταγγελία από μαθήτριά του ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει τις αρχές. Η μία καταγγελία έφερε την άλλη και παρά την πρώτη έκπληξη του κατηγορουμένου σύντομα ήρθε και η πρώτη ομολογία.

«Αποδέχομαι ότι είχα ολοκληρωμένες σeξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλουσες, αφού όμως είχα ενηλικιωθεί και με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες τους. Με τη μία συνευρισκόμουν επί περίπου δύο χρόνια. Όσα περιέχονται στις υπόλοιπες καταθέσεις είναι ψευδή και υπερβολικά», δήλωσε στην κατάθεσή του, σοκάροντας με τον κυνισμό του.

Η 19χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης είπε, μεταξύ άλλων, στην δική της κατάθεση: «Στα 13 μου είχα ολοκληρωμένη σχέση με τον καθηγητή. Ντρεπόμουν αλλά είχε έναν τρόπο να με κάνει να τον δικαιολογώ», ενώ η 15χρονη μαθήτρια εξομολογήθηκε στις Αρχές: «Πολλές φορές ο καθηγητής καθόταν δίπλα μου στο μάθημα και με άγγιζε στα πόδια. Αισθανόμουν αηδία και άβολα».

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα